Gangetabellen

I den anden øvelse skal du indtaste det. Gangestykkene kommer opp ett og ett og elevene skal trykke på riktig svar fra en.


Aktivitet Nr 1a Gangetabellen Med Faktorene Pa Brikkene Og Produktene I Tabellen Tutank

Ren trening 20 gangestykker.

. Her kan du lære alle gtabellerne på en interaktiv måde. Oppnå høyest mulig score på 100 sekunder. Her printer vi selve gangetabellen.

Norsk rikskringkasting AS NRKSource. Tilføjelse af et spilelement med gratis gangespil gør det mere sjovt at øve sig. Se läs högt och repetera.

Klik på en af tabellerne for at komme i gang med det. Dette er en god variation i forhold til hastighedsprøven. Rjust 2 end end sier bare at vi ikke skal ha linjeskift etter print.

Rjust 3 end. For at finde dem. For i in tabell.

Prøv å fange gavene uten å. Gangespillene er klare og nemme så du kan komme i gang med det samme. Se statistik over din udvikling i gangetabellerne og tæsk dine venner.

Er du den raskeste. Du får 100 sekunder til å svare på så mange spørsmål som mulig. Byg din egen gangetabel og spil gangespillet som tabelspil direkte i browseren.

Gangetabellen sanger fra 2 - 9. Vänj dig vid tabellen. I den første øvelse skal du tegne en linje fra summen til det rigtige svar.

For j in tabell. Målet med spillet er at indsamle alle de katteting som katten har tabt. Egent for barn fra 5 til 11 år.

Gavene ruller ut av fabrikken via samlebånd og faller ut av en av de fargede traktene. Fyll i dina svar på multiplikationstabellen i turordning och kontrollera om du fick alla rätt. Ved 11-tabellen opgaveeark kan du vælge mellem tre forskellige typer øvelser.

Med Figo må du sørge for at pakkene blir hentet og tatt til korrekt lasterampe. Dette løpet mot klokken er gøy og utfordrende. Gangetabellen sanger fra 2 - 9.

Her kan du spille gangetabellspill. Her velger elevene gangetabellen de ønsker å trene på. Det er utroligt nemt at øve tabellerne på Gangetabellerdk.

Ren trening 10 gangestykker. Print str i j. Gangetabellen sanger fra 2 - 9.

Tren på en morsom måte ved å spille spill som Gangetabeller kattespill eller minne-spill. Men det er ikke let at få fat i legetøjet maden og drikkene.


A5 Gangetabellen Og Gangetabeller 1 10 Finurlig Tavle Finurligefif Dk


It Oslomet


Gangetabellen 10x10 I Termoplast


Den Lille Gangetabellen


Laer Deg Gangetabellen Aktivitetsbok Biblioteksentralen


Den Lille Gangetabellen Eventyrskogen


Gangetabellen Skole Laering Tegning Pige


A Laere Gangetabellen Med Jump Metoden Forskerfabrikken


Monstermatte Gangetabellen By Maries Klasserom Tpt


Gangetabellen


Wacky Wonders Gangetabellen 6 Inspirasjon Forlag As


Lille Gangetabellen Video For Android Apk Download


Hopp I Havet Med Gangetabellen Teaching Funtastic


Tutank Gangetabellen Aktiv Laering Magnetisk Utgave Klubben No


Multiplication Tables Youtube


Puslespill Gangetabellen Puslespill Og Spill


Gangetabellen Heftet Krimklubben


Gangetabellen Boker Vivo


Den Lille Gangetabellen House Of Math

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel